CONTACT


Veel gestelde vragen

 

Voor advies en interimopdrachten in organisaties zal dat meestal bij de opdrachtgever ‘in huis’ zijn. Voor mediation en coaching zal dat altijd in overleg met partijen worden bepaald. Meestal huren we voor de uren die we nodig hebben een ruimte. De kosten voor de ruimte varieren in prijs van €15,- tot €75,- per uur, afhankelijk van locatie en aankleding. De eventueel gemaakte huurkosten worden doorberekend.

Ik ben inzetbaar in de provincies Noord en Zuid Holland, Flevoland, Friesland en Drente. Mijn woonplaats is Sassenheim, maar ik ben ook regelmatig in Friesland eo.

Dat verschilt per opdracht. Na een intakegesprek zal ik altijd een voorstel doen voordat we verder gaan. Voor advies/coaching en interimopdrachten maak ik een offerte. Voor een mediationtraject leg ik het afgesproken uurtarief vast in de Mediationovereenkomst. Zo staat u nooit voor een verrassing over de kosten.

Voor advies/coaching en interimopdrachten is dat steeds verschillend, afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en de behoefte van de opdrachtgever. Voor een mediationtraject zijn meestal 3 tot 5 gesprekken van 1,5 á 2 uur nodig.

Ik hecht grote waarde aan de privacy/anonimiteit van mijn opdrachtgevers als het gaat om advies en mediation. Ik noem daarom geen namen of voorbeelden op mijn site. Mijn interimopdrachten zijn te vinden in mijn CV en op Linkedin.

Gegevens

 

Telefoon +31(0)6 16 76 42 10
E-mail selma@cinclusadvies.nl